Gisteravond had ik het wel zwaar

Gisteravond had ik het wel zwaar

Door: Eemzaambeestje

Geplaatst: 04-07-2016

Reacties: 8

Eemzaambeestje schrijft:

hello, hoe gaat ie? mag ik je kort wat vertellen? ik ben Johanna, ben 36 jaar ondertussen en nog steeds single. Heb wel een keer een vriend gehad, maar dat is al weer een hele tijd geleden. Zelfs op mijn leeftijd is het niet makkelijk om aan contacten te komen, het internet is voor de echte jonkies en voor de oudere generatie ben ik te onvolwassen blijkbaar.

Dit weekend had ik het best zwaar, voelde me heel eenzaam en vooral gisteravond. ik was weer zo slim om een romantische film te kijken in mijn eentje.. naja, tranen natuurlijk en daarna voelde ik me zo slecht dat ik mezelf ook gevingerd heb.

kwam gewoon 3x klaar en dat is me nog nooit overkomen, denk dat het komt omdat ik zo lang al geen echte seks meer heb gehad. is het voor jou ook lang geleden?

X


8 Reacties:

 • Hugovb92·2 jare geledenHeey wil je een leuke avond??
  App me: 0646150853
 • Mick·2 jare geledenIk denk dat als wij wat afspreken dat het niet bij drie keer blijft. Haha
 • Dick·2 jare geledenHallo,
  Ik ben hobbyfotograaf uit Arnhem en altijd op zoek naar leuke spontane modellen. Binnenkort wil ik wat meer gaan doen met bikini en lingerie-fotografie en jij hebt daar het ideale figuur voor. Mocht je interesse hebben, lees ik graag een berichtje. Natuurlijk hoef je niet gelijk de eerste keer uit de kleren. Laten we eerst een rustig kennis maken en wat testopnames schieten.
 • murat·11 maanden geledenwil je neuken dan bel je schat
 • murat·11 maanden geledenIk wil wel sex met je als jou nummer naar mijn stuurt bel je gelijk.
 • gst·8 maanden geledenmooi meisje ik kan>>>>>>>>>>>>doen
 • Hamza·6 maanden geledenHoi wat zie jij der leuk uit. Ik zal me effe voorstellen wie ik ben. Ben en Marokkaanse jongen. Ik ben 29 jaar oud. Ik weet niet of het jou en leeftijd verschil maakt woon op mezelf ben single. Ben op zoek naar en nieuwe uitdaging. Je kunt contact met mij opnemen op nummer 0655167278
 • Mohammed ·15 uren geledenApp me schat 0636543879

Plaats reactie