Mijn vriendje woont voor het mooie te ver

Mijn vriendje woont voor het mooie te ver

Door: Brenxxbren

Geplaatst: 22-04-2016

Reacties: 3

Brenxxbren schrijft:

Volgende keer als iemand een LAT-relatie aan mij voorstelt dan denk ik LAT maar zitten haha! Jaaa het is echt enorm k!t soms hoor! Niet te doen!

Kijk, overdag is het prima want dan doe ik mijn eigen ding maar 's avonds na het bellen met hem dan krijg ik gewoon onwijs veel zin om tegen een man aan te kruipen. Mannen liggen zo lekker. vind het ook zo mooi hoe een mannenschouder eruit ziet en daar lig ik graag ook tegenaan, met alle geile gevolgen van dien natuurlijk..

Zou jij dat nog willen hebben. Een nacht vol passievolle seks? Ik ben natuurlijk al 35 en kan heel goed begrijpen als jij met een jongere dame tussen de lakens wil eindigen. Desalniettemin ben ik hier natuurlijk ook voor wat fun.

Ik zou het wel weten als ik zo'n jonge vent van in de 20 naast mij zou hebben liggen. Ik zou je de pijpbeurt van je leven geven, althans ik zou mijn best doen.

Ik ben niet de snelste meer, dus is het goed als jij het tempo bepaald? Dan kom ik wel met de oudere taxi naar afgesproken?


3 Reacties:

  • maxim·2 jare geledenIk ben 46 en gescheiden jij zou voor mij het jonkie zijn
    Wat een goddelijk lichaam kom maar lekker tegen me schouder aan liggen hoor rest volgt van zelf .
  • Diplomat·2 jare geledenI love hygienic and healthy elegant looking ladies, a lovely and sweet personality, and have an intellectual conversation, I love lingerie and high heels, and kinky sex, I am now in Antwerp (Antwerp city) Belgium iss38@hotmail.com
  • apeldoorn87·2 jare geledenhallo ik ben maikel 29 jaar en woon in apeldoorn als je zin heb in een echt geile avond of meerdere keren app of bel me dan op 0611764030

Plaats reactie