Ik hou ervan als een man plezier heeft

Ik hou ervan als een man plezier heeft

Door: Karin

Geplaatst: 06-02-2019

Reacties: 2

Karin schrijft:

Ik hou ervan als een man plezier heeft!

Rollenspellen vond ik altijd al super opwindend. Alleen het vervelende is dat er niet veel mannen zijn die dit aanspreken :(.. Maar ik hou er gewoon van om een onderdanig figuurtje te zijn. Bind me vast en neuk me diep in mn kontje met van die harde stoten. Heer-lijk. Tot nu toe kan ik me dit alleen maar in beelden, maar wil dit graag in het echt proberen!
Creatieve mannen zijn zo opwindend, mannen die nieuwe dingen willen ontdekken en proberen en niets tot de verbeelding over laat.


2 Reacties:

  • Wim · 5 jaren geleden Hi Karin ik wil graag creatief met je zijn en nieuwe en spanne de zaken ontdekken. Ben 60 gescheiden. Prettig voorkomen lekker geschapen en goede hygiĆ«ne. Meer weten? App of bel me maar op 0648067621 tot snel liefs en meer Wim de Groot.
  • Ben29 · 5 jaren geleden Heey hallo. Mijn naam is Ben, ik ben 30 jaar en ik kom uit Zutphen en zoek een leuke oudere vrouw om eens lekker mee te spelen. Ik houd van een leuk rollenspel. Zin om eens kennis te maken? Mij email is ben29zutphen@outlook.com
    Kus Ben

Plaats reactie