Ik merk dat er weinig donkere dames op deze site staan...

Ik merk dat er weinig donkere dames op deze site staan...

Door: Shehrisha

Geplaatst: 04-02-2016

Reacties: 2

Shehrisha schrijft:

Is dat een weerspiegeling van wat de mannen hier willen? En maak ik dus geen kans? Of krijg ik een enthousiaste reactie als ik je vraag of je zin hebt om langs Leeuwarden te komen dit weekend?


2 Reacties:

  • Wim · 5 jaren geleden Hi Sherisha, ik ben Wim en blij eindelijk eens een fine brown frame te zien. Dus heb je trek in deze Hollandse gescheiden man? App me dan eventjes via 06-48067621, heb ervaringen met Creoolse vrouwen, maar dat is helaas al weer een poosje geleden.
    Dus zin in een O.N.S., vaker, als vast sekscontact? En op termijn sta ik ook open voor veel meer. Dus laat maar een uitdagend berichtje achter en woon je in de buurt van regio 010 dan is dat gelijk ook meer dan meegenomen schatje. Er hoeft niets stiekem want ik heb momenteel geen andere relatie. Groetjes, liefs en meer Wim.
  • Faisal · 5 jaren geleden Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

Plaats reactie