Jij likt ik pijp Goede deal?

Jij likt ik pijp Goede deal?

Door: Selma

Geplaatst: 20-05-2016

Reacties: 6

Selma schrijft:

Goedemorgen schat,

Ik ben werkzaam als importeur. Het mooie van dit werk vind ik dat je soms naar het buitenland gaat om producten te bekijken en daar een paar dagen vakantie achteraan kan plakken. Zo zie je nog eens wat van de wereld en de lokale bevolking. De laatste keer ben ik naar Bolivia geweest. Daar heb ik seks met een man gehad, die likte me kutje zo snel het leek wel een machine.

Zelf ben ik aardig handig met m'n mond en tongetje, maar hij was echt heerlijk. Kan jij beter kutjes likken? Ik ben op zoek naar iemand die deze uitdaging aandurft. Ik beloof dat ik mijn uiterste best zal doen om jouw pik helemaal leeg te zuigen. Stuur je me snel even een berichtje? Dan kunnen we kijken wanneer het ons het beste uit komt?

Lieve kus,

Selma


6 Reacties:

 • Dick · 6 jaren geleden Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
 • Marcel · 6 jaren geleden Hoi Pauline

  Ik denk dat ik precies ben wat jij zoekt.
  Ik vind t heerlijk als jij mij tot de laatste druppel leegzuigen, terwijl ik jou meerdere keren achter elkaar klaarlik.
  Ik laat je daarna gegarandeerd nog cmeerdere malen klaar komen.
  Met mijn handen, met mijn tong en zeker tijdens....
 • Patrick · 6 jaren geleden Die uitdaging neem ik aan, als je nog actief bent
 • Costa 65 · 6 jaren geleden Hoi als je naar Costa Rica gaat laat het me dan weten. Ik ben dol op lekkere kutjes likken.
 • apeldoorn87 · 8 jaren geleden hallo ik ben maikel 29 jaar en woon in apeldoorn als je zin heb in een echt geile avond of meerdere keren app of bel me dan op 0611764030
 • Farid · 8 jaren geleden Hoi, kan je nu? He

Plaats reactie