Krijg je dit binnen?

Krijg je dit binnen?

Door: Bankhangert

Geplaatst: 01-07-2016

Reacties: 6

Bankhangert schrijft:

Nou, dat is weer precies mijn geluk hoor. De allerleukste man van de site die is offline en ik zit hier met het geile vocht op mijn lippen te mailen als een jong, hitsig schoolmeisje.

Wat moet ik doen? Er is no-way dat ik nu nog met jou in contact kom zeker. Hebben we niet een andere mogelijkheid om van elkaar te genieten binnenkort?

Ik wil eventueel ook wel mijn persoonlijke gegevens achterlaten maar volgens mij mag ik mijn nummer niet sturen. Kan je deze foto wel ontvangen?

geile X

Sonja


6 Reacties:

 • Wim · 4 jaren geleden Hi Sonja, jouw bericht is goed binnen gekomen hoor... En of nummer gestuurd en ontvangen mogen worden kan je dan nu lezen, want ik stuur jou de mijne vast. Ik ben Wim, een gescheiden man van 60 jaar uit de directe omgeving van Rotterdam.
  Heb geen kinderen, woon alleen, heb wel een hondje. Kan je jezelf vinden in dit totaalpakket, app me dan maar via 06-48067621 of stuur een lekker geil bericht op deze reactie en natuurlijk jouw gegevens niet vergeten schatje...En het hoeft niet eenmalig te zijn sta open voor meer, the sky is the limit. Groetjes, liefs en meer Wim.
 • Faisal · 4 jaren geleden Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
 • gerard de haan · 5 jaren geleden ik vrij gezellig man zoek een vriend of een vriendin ik ben bi ik ben een keer door een man gepijpt ik
  vond het heerlijk hoe hij mij afzoog jammer dat hij zo ver weg woonde hij woonde in zeeland en ik
  friesland harlingen toen ik klaar kwam ging er een tintel gevoel door mijn penis jezus wat wasdat een
  fijn gevoel daar kon een vrouw niet tippen hij wou wel vaker bij mij komen om sex te hebben maar de af stand was te ver om elkaar het zaad te proeven daar zoek ik wat dichter bij om mijn gevoelens weer
  te hand haven om dat lekker gevoel weer te krijgen
 • thomasnicolas · 6 jaren geleden Hoi lieverd nou ja dat weet ik nog niet !!!! Vind je er echt super leuk uit zien, Eventueel zin in een afspraakje ??? Groetjes en een dikke knuffel Thomas.
 • Samy · 6 jaren geleden Hello sweetie ....
  Ik leez je advertensie en ik wil graag met je afspraken .
  Dit is mijn email adres
  samybrook@outlook.com
  Ik wacht op je mail .
  Groetjes,
  Samy .
 • tom · 6 jaren geleden Hey schoonheid heb je zin om af te spreken xx

Plaats reactie