Topless roadtrippen

Topless roadtrippen

Door: Lunchplekjes

Geplaatst: 03-03-2016

Reacties: 3

Lunchplekjes schrijft:

Ben eigenlijk al de hele dag aan het rondrijden, gewoon eventjes om de dagelijkse sleur te ontsnappen.

Voel me de laatste tijd gewoon met de dag meer depri worden, maar het kan natuurlijk ook aan het slechte weer liggen. Ik ben wel een vrouw die gewoon zon nodig heeft en warmte. De winterperiode is vaak afzien voor mij. Dus ik dacht laat ik eens een roadtrip maken en lekker topless toeteren naar de mannen op de weg.

Makkelijker gezegd dan gedaan want ik sta nu op een parkeerplaats vlakbij Spijkenisse en heb nog geen slaapplek... ben jij misschien zo gastvrij?

Verstuurd vanaf mijn iPhone


3 Reacties:

  • Dick · 6 jaren geleden Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • Wim · 7 jaren geleden Hallo schat, vannacht plek voor je te Spijkenisse als het je uitkomt nulzeseendrieachteendrieeenzevennegen bel maar even en het is geregeld.
  • apeldoorn87 · 8 jaren geleden hallo ik ben maikel 29 jaar en woon in apeldoorn als je zin heb in een echt geile avond of meerdere keren app of bel me dan op 0611764030

Plaats reactie