Van stil muisje tot wilde tijger!

Van stil muisje tot wilde tijger!

Door: Lianne

Geplaatst: 22-01-2016

Reacties: 2

Lianne schrijft:

Stillen wateren hebben diepe gronden is denk ik op mij van toepassing. Ik ben misschien een stil muisje maar in bed ontpop ik me tot een wilde tijger!! Iets wat je zelf maar moet ervaren. Ik vind het heerlijk als je me van achteren neemt en me tikken op mijn bil geeft. Maak me gek!! Hehe

Van anaal of mij van achteren nemen moet je zeker houden en je moet je zeker durven laten gaan om even aan mij haar te trekken, mij een klap op mijn billen te geven en lekker vies tegen mij te praten! mmm!

Ben jij die geile man die ik zoek die van wanten weet? ^^ Kom me dan maar eens flink hard van achter nemen of had je eerst andere plannen met me??


2 Reacties:

  • Dick · 5 jaren geleden Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • Wim · 5 jaren geleden Hi Lianne, plannen te over, lekker van achter nemen is zeker mijn favoriet. Woon je in de buurt van Rotterdam? Ik wil graag met jou kennismaken en wie weet meer . Ik heb eventjes geen mobiel, maar laat een spannende mail met info achter dan spreek ik zeker snel met jou af. Heb een nieuwe mobiel besteld, maar moet even afwachten met deze speciale dagen. Ik hoop snel meer van jou te horen als je weer lekker stevig aangepakt wilt worden, zonder teveel extremiteiten uiteraard, daar ben ik namelijk niet zo van. Geile groet en meer Wim.

Plaats reactie