Zie ik er te jong uit?

Zie ik er te jong uit?

Door: Sammie

Geplaatst: 26-10-2018

Reacties: 3

Sammie schrijft:

Ik maak hier geen kans..
Waarom zijn de mannen hier zo kritisch? Of het is wat anders, ik weet het niet meer. Ik ben al maanden op zoek naar een geile vent waar ik een nachtje mee lekker neuken kan, maar het lukt gewoon niet.

Ik heb wel vaak gehoord dat ik er te jong uit zie. Maar ja, wat wil je dan??? Ik ben verdomme 23, ik BEN rijp! Dat ik er jong uit ben blijven zien zou toch juist positief moeten zijn? Wat willen ze dan, een gerimpeld, droog kutje? Ik weet wel dat ik veel eerder zou kiezen voor strakke tietjes en een gaaf, kaal en nat kutje..

Maar ja dat ben ik, in welk kamp zit jij? Ben jij de zoveelste man waar ik NUL kans bij maak?


3 Reacties:

  • Sjako · 4 jaren geleden Hoi sammie mijn pik ging stijf staan van jou foto en wil dat gaaf kale en natte kut wel een x verwennen hoor
  • Wim · 4 jaren geleden Hi Sammie, ik ben Wim, 60, gescheiden, geen kinderen, alleen wonend. Je mag er ook vaker, regelmatig of vast op terugkomen. En over welk kamp ik zit je bent 23 en hebt een auto en navigatie? 2905XE nummer 85. Dan zie ik je straks verschijnen Lekkere Sammie. Groetjes liefs en meer Wim.
  • Faisal · 4 jaren geleden Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

Plaats reactie