Zin om lekker te neuken?

Zin om lekker te neuken?

Door: Gerdasingle

Geplaatst: 12-04-2016

Reacties: 4

Gerdasingle schrijft:

Goede morgen, ook vroeg op deze site te vinden vandaag. Heb jij toevallig ook wat vrije tijd over en probeer je daar misschien wat opvulling voor te vinden???

Ik kan het kort houden, mijn man en ik zijn beide succesvolle zakenpartners. Hij geeft zijn winst uit aan zichzelf, dure reisjes en escort... terwijl ik graag op mijn manier geniet.

Laat mijn man maar lekker denken dat ik thuis op hem wacht terwijl ik met u zijn dure flessen wijn opdrink en wij alle delen van de villa afgaan.. Ik wil weer hete en stomende sex zoals hij mij dat jaren niet heeft kunnen geven!!!

Hij zit tot en met zondag in Dubai, maar je bent vanaf vandaag welkom
Waar zullen we beginnen? Gelijk als je binnenkomt in de hal? **wink wink**
---

Maria


4 Reacties:

  • dicklekker · 3 jaren geleden met dick. nou dat wil ik wel. maar wat is je woonplaats. ik in streefkerk. wanneer ben je vrij? ik ben overdag in de week veel vrij, ook s avonds.
  • wilbert · 3 jaren geleden Hoi Maria.
    Is jou man homo of zo want met een vrouw zo als jij wil je tocht elke dag wat leuks doen. Ik vind je een super mooie vrouw en ik denk ook een dat je een gezellige vrouw bent als ik zo naar je foto kijk. Ik zou het heel leuk vinden om je beter te leren kennen. Groetjes Wilbert
  • Hans · 4 jaren geleden Dag mooie Gerda, Hele aantrekkelijke vrouw hoor. Ik wil graag met je neu....gemeenschap hebben.
  • Gerard · 6 jaren geleden Hallo leuke Gerda. Graag wil ik je beter leren kennen en dampende seks met jou te beleven.

Plaats reactie