Gescheiden moeder op zoek naar avontuurtje...

Gescheiden moeder op zoek naar avontuurtje...

Door: Aleida

Geplaatst: 20-11-2018

Reacties: 2

Aleida schrijft:

Gescheiden moeder op zoek naar avontuurtje...

Hallo ik ben Aleida een gescheiden moeder. Mijn kinderen zijn vaak bij hun oma en ben dus de hele dag alleen thuis en heb zin om te neuken.

Ik spreek liever in de ochtend af. Als je pas later kan is het ook niet erg maar dan denk ik wel dat je me in me reet moet neuken. In de ochtend is mijn kut op haar strakst vreemd genoeg hihi.

Laat me maar wat weten als je geil bent.


2 Reacties:

  • Wim · 5 jaren geleden Hi Aleida, ik ben Wim, een gescheiden man, heb geen kids. Hoef niet direct een relatie, wat ik zoek is een vaste sekspartner die zeg maar op afroep lekker kan neuken. Lekker ontdekken en als er op termijn genoeg raakvlakken zijn is er meer bespreekbaar. Ik woon in de directe omgeving van Rotterdam, lijkt mijn voorstel jou wat, neem eventjes contact op. Mijn gsm is in reparatie, maar kan binnen een paar dagen weer reageren. nr.: 06-48067621 en mailen kan altijd, daar kan ik wel op reasgeren, Groetjes, liefs en meer Wim.
  • Faisal · 5 jaren geleden Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever eerst Whatsapp. 0657883588 wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder xxxjes uit Utrecht

Plaats reactie