Ik denk met mijn druipend natte vagina

Ik denk met mijn druipend natte vagina

Door: Zekertjes

Geplaatst: 06-03-2016

Reacties: 2

Zekertjes schrijft:

Sinds ik hier ingeschreven sta maak ik zelf niet meer de beslissingen, dat doet mijn druipend natte vagina voor mij. Ik hoef maar 1 leuke man die een paar straten verderop woont in te vinden en het vocht begint te vloeien in mijn slipje.IK heb het hier over jou, jij bent die leuke geilerd die ik op het oog heb. Geef maar even heel gauw aan wat ik je allemaal verlangt van mij. Wat ik moet doen om die lul van je straks op ooghoogte te hebben.Staat er een berg werk voor me te wachten of kom ik er gemakkelijk vanaf bij je?


2 Reacties:

  • Wim · 5 jaren geleden Hi Zekertjes, je zult bijna denken dat alle mannen van hier Wim heten, maar ik kom uit Capelle aan den IJssel en wie weet vlak bij dat straatje van jou, dus als je het wat lijkt reageer eventjes via hier of de Whatsapp 06-48067621 en wie weet kunnen we dan regelmatig aanwippen en binnenglippen...Ik ben zelf gescheiden, heb geen kids, dus waar w8 je nog op? Groetjes liefs en meer Wim.
  • Wim · 6 jaren geleden Hallo Zekertje, Wim uit Spijkenisse zal jou wel eens makkelijk laten doen wat jij zoal lekker vind, geil tongetje

Plaats reactie