Ik hou gewoon van naakt knuffelen

Ik hou gewoon van naakt knuffelen

Door: Anniek

Geplaatst: 06-03-2016

Reacties: 3

Anniek schrijft:

Hoi, ik ben Anniek. Ik vind het gewoon fijn om te knuffelen en met onze naakte lijven tegen elkaar aan te liggen, zonder dat het meteen seksueel moet zijn. Intiem strelen en elkaar ontdekken moet toch kunnen zonder direct overdreven agressief te worden?Er bestaat ook zoiets als gewoon goede vrienden die wat closer met elkaar zijn. En die elkaar af en toe naakt zien.Maar het neuken mag natuurlijk niet ontbreken........maar dat is iets wat wel op de horizon ligt natuurlijkIk zie daar niets mis mee, jij wel?Ik ben zaakwaarnemer van beroep en werk veel thuis. Misschien leuk om eens bij mij te komen kijken?Gr.


3 Reacties:

 • Wim · 6 jaren geleden Hi Anniek, daar is niets mis mee, elkaar eerst ongedwongen opzoeken, en later lekker ontdaan van kleren tegen elkaar aan liggen en elkaar ontdekken, ik woon in de directe omgeving van Rotterdam en hoop van harte dat het een beetje in de buurt is. Ideaal is dat ik op mijn fiets lekker even kan komen aanwaaien en op termijn ook aanwippen zonder agressief te zijn natuurlijk.
  Maar heb wel een bescheiden autootje, dus is niet een onoverkomelijk bezwaar. Dus laat even een leuk berichtje achter of app me via 06-48067621. De GSM is kapot maar wordt morgen in de loop van de dag weer operationeel. Tot snel, liefs, Wim.
 • Hi Anniek, · 7 jaren geleden Ik ben een gescheiden man zonder kinderen. Heb wel een hondje.
  Rook niet, drink met mate en ook gewoon een lekkere en geile knuffelbeer.
  Natuurlijk wil ik graag langs komen voor een snuffelstage.
  Ik woon zelf in Capelle aan den IJssel en mijn intentie is een vaste (sex)partner te vinden.
  Als het meer wordt sta ik daar natuurlijk ook voor open.
  Voor meer info bel of app 06-11453298 Groetjes, geils en liefs Wim de Groot.
 • Mark · 7 jaren geleden Hallo anniek, de manier die jij voor ogen hebt heeft voldoende raakpunten met mijn idee├źn en voorstellingen. Natuurlijk is Sex lekker en ben daar ook zeker niet afkerig van, maar een vaste intieme vriendschap zonder penetratie kan ook zeer prettig en ontzettend opwindend en bevredigend zijn. Al is het nu Januari 2017 en is jouw oproepje al bijna een jaar geleden, en je bent (weer) nog zoekende, zou je mij dan een bericht willen zenden op 06 106 65 947. Als het niets word, dan blijft het daar ook bij en zal ik jouw e-mail adres en/of telefoonnummer niet misbruiken door herhaaldelijk berichten te zenden maar alle gegevens direct te wissen. Rest mij nog te vermelden, mijn naam is Mark en ik ben 20jaar. En bij wederzijdse interesse volgt alle overige info.

Plaats reactie