Ik wil van mijn maagdelijke vliesje af!

Ik wil van mijn maagdelijke vliesje af!

Door: Charline

Geplaatst: 23-09-2018

Reacties: 2

Charline schrijft:

Hey doe jij toevallig ook aan ontmaagden? Mijn vliesje is namelijk nog helemaal intact en dat wil ik helemaal niet!

Ik vind dat ik oud genoeg ben om te neuken en ik wil ook kunnen meepraten als mijn vriendinnen vertellen over hoe lekker ze geneukt zijn door hun tinderdates!

Kun je wel voorzichtig zijn? Ik zou willen dat je me eerst wat op mijn gemak stelt en me ook goed geil maakt. Ik heb gehoord dat het dan minder pijn doet, klopt dat? En zou je het vaker willen doen met mij? (Als jij het ook lekker vindt natuurlijk!)

Dikke zoen Charline


2 Reacties:

  • Wim · 4 jaren geleden Hi Charline ik ben Wim, een gescheiden Hollandse vent. Ik woon in Capelle aan den IJssel. Ik wil je geruststellen en je met beleid van jouw maagdenvliesje afhelpen. En natuurlijk als je meer van mij wilt kunnen we vaker afspreken en zelfs vaste sekspartners worden. Laat een uitnodigend berichtje achter, dan spreken we snel af. Tot snel schatje dikke kus en meer Wim.
  • Faisal · 4 jaren geleden Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

Plaats reactie