Straks neuken

Straks neuken

Door: Wella

Geplaatst: 22-01-2016

Reacties: 3

Wella schrijft:

Ik ben al jaren vrijgezel en heb vooral de laatste paar maanden het gevoel dat er iets mist in mijn leven. Ik dacht eerst de liefde, maar na een korte relatie merk ik gewoon dat ik eigenlijk meer alleen de seks mis. Juist het niet elke dag op elkaars lip zitten is voor mij gewoon veel prettiger.

Ben je bereid STRAKS al een seksdate met mij te gaan hebben? Daarna nog even samen lachen en wat drinken en dan ga ik weer.. deal??


3 Reacties:

  • Wim · 6 jaren geleden Hi Wella, goed idee, kom gerust bij mij langs, vanavond nog... en als je wilt en het goed voelt vaker, regelmatig, jij mag het invullen. Wil zelf na 2 huwelijken ook niet meer 24/7 op elkaars lip zitten, maar ben ook van dat o.n.s. gebeuren meer dan zat.
    Dus zin om mijn vaste partner in sekscrime te worden? En zeg nooit nooit willen we blijven slapen blijft dat in het achterhoofd altijd een optie. Mijn nummer 06-48067621 Groetjes liefs en meer Wim. uit regio 010.
  • Faisal · 6 jaren geleden Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • Tom · 8 jaren geleden een goed dag
    ik zou het met uit gaan stap kijk verder lopen
    0648380704

Plaats reactie