Ik zal waarschijnlijk geen kans maken

Ik zal waarschijnlijk geen kans maken

Door: Spettertje1

Geplaatst: 22-06-2016

Reacties: 6

Spettertje1 schrijft:

Ik denk niet dat ik je eerste keus zou zijn want ik zie hier veel mooie dames die al heel wat meer laten zien dan ik. Ik weet niet of het normaal is hier maar ik voel me daar niet prettig bij om naakt op het internet te staan.

Ik hoop niet dat ik om die reden geen kans meer maak op een seksdate met jou? Ik heb geen problemen met naakt in de slaapkamer wanneer we alleen zijn! Ik moet er alleen neit aan denken als mijn collega's of familie een naaktfoto van mij vinden. Of gebeurd dat niet snel?

Zou ik alsnog een keer bij je langs mogen komen ondanks mijn "preutse" foto's?

Lieve kus van mij!


6 Reacties:

 • Wim · 5 jaren geleden Hi Spettertje jij mag altijd bij mij langs komen en elkaar ontdekken. Meer weten of langs komen. Postcode 2905XE en Huisnummer 85. Tot snel liefs Wim. Sta ook open voor meer.
 • Dick · 5 jaren geleden Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
 • albert · 5 jaren geleden zo.n spetter
  is in mijn slaapkamer altijd welkom
  gr albert
 • gte · 6 jaren geleden snap niet wat jij klaagt jij ben een engel
 • Paul · 7 jaren geleden Je bent met kleren aan heel mooi. Dit houd het spannend.
  Wat zou je willen en waar kom je vandaan. Laat je iets van je weten
 • Mike · 7 jaren geleden Hoi kanjer wat ben jij een schoonheid zeg ik zou graag met je afspreken als het jou ook leuk lijkt kan je bellen 0653557542

Plaats reactie