Kom, neuk en geniet met me mee!!!

Kom, neuk en geniet met me mee!!!

Door: Sanne

Geplaatst: 05-10-2018

Reacties: 2

Sanne schrijft:

Kom, neuk en geniet met me mee!!!
Een metgezel, een maat, iemand om mee te delen. Mis jij dat niet? Ik mega en enorm en vervelend veel inmiddels... Raak er ook wat van in de war

Ik kan en wil zoveel geven, maar aan wie dan?

Ik zal het afronden, goed? Bedoel het positief namelijk, want ik ben juist hier om overal een draai aan te geven en affectie en seks te halen.

Kop erbij, blij zijn en genieten van het weer! Kom jij dan een keer bij mij om mee te genieten en meer dan dat te doen samen?


2 Reacties:

  • Wim · 5 jaren geleden Leuk samen zijn en leuke dingen samen doen; Daar ben ik ook meer dan aan toe. En is de positieve klik er is uiteraard veel meer bespreekbaar.. Ik ben gescheiden en woon alleen. Wacht met smart op jou. Dus lieve Sanne waar wacht je op. Mail me of Whatsapp me via 0648067621. Liefs en meer WIm.
  • Faisal · 5 jaren geleden Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

Plaats reactie