Neuken met mijn man heeft geen zin

Neuken met mijn man heeft geen zin

Door: Elizabeth

Geplaatst: 01-11-2018

Reacties: 3

Elizabeth schrijft:

Ben je overdag beschikbaar?

Mijn naam is Elizabeth en ondanks dat ik niet meer de jongste ben, heb ik nog steeds een zeer groot libido. Bij mijn echtgenoot is dat helaas niet het geval en ik kom dan ook zeer veel tekort. Ik zie hem enorm graag en wil hem niet kwetsen maar het tekort aan intimiteit maakt mij zeer triest en ik wil mijn laatste jaren niet ongelukkig doorbrengen.

Ik ben via deze weg dan ook op zoek naar een discrete, respectvolle man die mij kan helpen om toch nog een beetje genot in mijn leven te brengen. Het liefst iemand die overdag beschikbaar is want ik kan niet meer tot laat opblijven en het is voor mij ook makkelijker om dan een geldige reden te verzinnen waarom ik een paar uurtjes wegga.

Misschien kom jij thuis ook tekort en kunnen we samen een fijne tijd beleven?

Elizabeth


3 Reacties:

  • Wim · 5 jaren geleden Hi Elisabeth ik ben Wim, 60, gescheiden, alleen wonend en afgekeurd. Ben dus overdag thuis. Kom gerust overdags langs, gezellig aanwippen en maken we er gewoon prettige tijden van. Interesse postcode 2905XE huisnummer 85 tot snel en vaker. Wim. Bij mij thuis kunnen we discreet verderecgegevens uitwisselen.
  • Faisal · 5 jaren geleden Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever eerst Whatsapp. 0657883588 wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder xxxjes uit Utrecht
  • Rudy · 5 jaren geleden Hoy Elizabeth zo te lezen hebben we veel gemeen . Zou graag meer over je weten , groetjes

Plaats reactie