Welke seks spreekt jou het meeste aan?

Welke seks spreekt jou het meeste aan?

Door: Evelien

Geplaatst: 21-09-2018

Reacties: 2

Evelien schrijft:

Ik heb zelf ook een ontzettende zin in seks op het moment. Jij ook toch? Mijn scheiding is er net doorheen dus ik mag nu ook legaal met mannen naar bed!!!

Welke seks spreekt jou het meeste aan? Ik ben wat dat betreft heel breed in mijn smaak! Ik vind soft SM aardig maar ook met beffen, neuken, pijpen, standje krijg je mij zo geil als een paard!

Komt wel even de kwestie om de hoek kijken wanneer we elkaar kunnen ontmoeten. Ik heb het best druk de komende tijd. Heb jij in het weekend wat te doen? Lijkt me leuk om een spannende plek ergens af te spreken. Doen???

Doeg lieverd -> hoop dat ik je spoedig ga ontmoeten!

2 Reacties:

  • Faisal · 2 jaren geleden Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • Loek · 2 jaren geleden Hallo schoonheid
    Ik ben Loek en woon in zuid Holland ik ben single ik wil je laten genieten van sex. Laat wat van je horen. Je kan me bellen of Whatsapp op nummer 0682992282

Plaats reactie