Zakelijke erotisch aanbod

Zakelijke erotisch aanbod

Door: Nadoe0n

Geplaatst: 25-04-2016

Reacties: 4

Nadoe0n schrijft:

Misschien wat ongepast om hier op zondagavond een zakelijk / erotisch aanbod te plaatsen, maar ik ben bang dat ik anders te laat ben en een andere del met jou er vandoor is!Daarom wil ik je toch in staat stellen dit aanbod vanavond nog te accepteren, en morgen direct over te gaan tot de formaliteiten!Het is dus, zoals gezegd, een kruising tussen business en erotiek. Meer hoef ik denk ik nog niet te melden. Dat komt tijdens de onderhandelingen wel.Ik kan dit wel zeggen: ik heb meerdere vrouwelijke personeelsleden onder mij, die jou graag zien komen!Kunnen we privé kletsen hierover? In een vertrouwelijke omgeving?
Mvg,
Kayla K.


4 Reacties:

 • Dick · 5 jaren geleden Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag geen adere dating sites xxxjes uit Utrecht
 • joost · 6 jaren geleden leuke dame zin in een verzetje met een geile beer van 60? Geef me een signaal dan gaan we iets ondernemen met elkaar.
  Groet Joost
 • Angelo · 6 jaren geleden Wat zie jij Tog heerlijk uit wil je kleren van je los trekken stuur me je nummer
 • Samy · 7 jaren geleden Hello sweetie ....
  Ik leez je advertensie en ik wil graag met je afspraken .
  Dit is mijn email adres
  samybrook@outlook.com
  Ik wacht op je mail .
  Groetjes,
  Samy .

Plaats reactie