Rijpe vrouw wil neuken met een fitte man

Rijpe vrouw wil neuken met een fitte man

Door: Heleen

Geplaatst: 20-09-2018

Reacties: 3

Heleen schrijft:

Rijpe vrouw wil neuken met een fitte man
ik ben een rijpe vrouw die nog met beide benen in het leven staat. Ik ben gezond en voel me prima. Nu zoek ik nog een man die mijn hart sneller laat kloppen, die me verleid en versiert. Ik hou van lang en langzaam lekker neuken, met een heerlijk voor- en naspel. Ik hou er heel erg van om een man zo geil mogelijk te krijgen en hem daarna heerlijk te verwennen. Dit houdt dus wel in dat de man die ik zoek een fitte man moet zijn. Leeftijd maakt me verder niet uit. Laat het weten als je er zin in hebt?


3 Reacties:

  • Wim · 5 jaren geleden Hi Heleen, lekker lang en uitgebreid verwend en verwend worden, dat is ook mijn ultieme motto. Woon je ook in de directe omgeving van Rotterdam, dan is dat zeker meer dan een pre. Ik ben gescheiden, woon alleen, heb geen kids, wel een hondje.
    Leeftijd 60 jaar goed verzorgd, fitte conditie, van veel markten thuis, ben ik nog in de race? Laat dan even een uitnodigend berichtje achter en wie weet heb je jouw vaste partner in sekscrime gevonden, groetjes liefs en meer Wim.
  • Faisal · 5 jaren geleden Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • Loek · 5 jaren geleden Hallo schoonheid
    Ik ben Loek en woon in zuid Holland ik ben single.Ik laat je genieten van sex ik vind verschillende standjes lekker bel of Whatsapp me op nummer 0682992282

Plaats reactie